St. Janstraat 66, Ottersum 0485-512446
U bevindt zich hier:
Home » Nieuws » Achates – DSV balsponsor Bert Janssen Diervoeders

Achates – DSV balsponsor Bert Janssen Diervoeders

28 april 2017

Aanstaande zondag speelt Achates weer thuis op De Niersvallei: op het programma staat de lastige wedstrijd tegen DSV uit St. Anthonis.

Balsponsor is zondag Bert Janssen Diervoeders uit Ottersum, gevestigd aan de Aaldonksestraat verkopen zij naast dierenbenodigdheden ook tuin- en weide materiaal en ruiter- en werkkleding. Ook voor advies wat betreft bovenstaande zaken bent u bij Bert Janssen welkom.

Achates verzuimde afgelopen week om een grote score neer te zetten tegen SVEB, uiteindelijk was een doelpunt van A-speler Jeroey Lekatompessy voldoende voor een 0-1 overwinning. DSV is de laatste weken in goede vorm (het verloor wel met 3-1 van Olympia), het scoort veel doelpunten en staat nu derde met 40 punten. Achates heeft het wat moeilijker met scoren en staat zevende met 30 punten. Doelsaldo van DSV is +24 en van Achates slechts +3. In de heenwedstrijd in St. Anthonis kwam Achates verdiend op een 1-0 voorsprong door Siem Loeffen, in het slot van de wedstrijd ging het echter nog helemaal mis doordat DSV raak kopte uit een vrije trap en door een snelle counter.