St. Janstraat 66, Ottersum 0485-512446
U bevindt zich hier:
Home » Nieuws » Achates lanceert nieuwe website

Achates lanceert nieuwe website

18 februari 2017

Zoals al menigmaal aangekondigd, is dan nu eindelijk het moment daar om de nieuwe website van onze vereniging online te laten gaan.

Mede door het voorbereidende werk van o.a. Fren Vervoort (oud-webmaster) en Alex Gulen (website bouwer van deze nieuwe site) is er een nieuwe site opgebouwd en zijn er recentelijk een aantal vrijwilligers van de club druk bezig geweest om in korte tijd de website zoveel mogelijk aan te vullen. Hiervoor moest men natuurlijk eerst wat parate computer- en website vaardigheden onder de knie krijgen, voordat men ook daadwerkelijk aan de slag kon.

De komende tijd zullen deze vrijwilligers dan ook verder aan de slag gaan om dit onder de knie te krijgen. Het is dan ook de bedoeling dat er meerdere mensen zijn die de vernieuwde site van Achates van de nodige input kunnen voorzien. Doordat enkele vrijwilligers gemachtigd zijn om direct informatie te kunnen plaatsen, willen en kunnen we de site ook zo actueel mogelijk houden. Daarnaast zijn we ook niet meer afhankelijk van één persoon, aangezien dit toch een flinke belasting en afhankelijkheid is.

Uiteraard willen we Fren Vervoort nogmaals bedanken voor zijn jarenlange inzet als webmaster.
Wij wensen u allemaal veel plezier toe met de nieuwe website! Kijk vooral rustig rond, de komende periode zal de site verder worden aangevuld, zodat we z.s.m. een volwaardige en representatieve website hebben voor onze vereniging. Daarnaast vragen we alle trainers/leiders/spelers/vrijwilligers om de site van input te voorzien. Hiermee houden we de website levend en wordt het weer een bron van informatie voor de club. Dus kom maar op met alle leuke anekdotes, wedstrijdverslagen, nieuwsitems en ga zo maar door…We zien ze graag tegemoet.

Veel lees- en kijkplezier!

Met vriendelijke groet,

De werkgroep van de nieuwe website:

Alex Gulen
Ans ten Haaf
Carla Bus
Eric Thijssen
Erik Thijssen
Jan Broekman
Wessel Koppes
Theike Jansen