St. Janstraat 66, Ottersum 0485-512446
U bevindt zich hier:
Home » Nieuws » Achates presenteert Marc Peters als nieuwe trainer

Achates presenteert Marc Peters als nieuwe trainer

21 december 2019

Achates heeft vanochtend de opvolger van Michel van de Venn gepresenteerd. Op Sportpark De Niersvallei is bekend gemaakt dat Marc Peters vanaf volgend seizoen de trainer van de Ottersumse vierdeklasser wordt. De 41-jarige uit Groesbeek afkomstige oefenmeester staat op dit moment aan het roer bij vijfdeklasser WVW Weurt.

Marc Peters voetbalde in zijn actieve profcarrière een aantal seizoenen voor TOP Oss en stond daarna een aantal jaren onder contract bij NEC Nijmegen. Hij bouwde zijn carrière bij het amateurvoetbal geleidelijk af via De Treffers, Germania, DIO’30 en Groesbeekse Boys. Zijn trainerscarrière begon Peters, na een seizoen als assistent-trainer bij De Treffers (zaterdag) en een seizoen als assistent-trainer bij Groesbeekse Boys, bij de jeugd van De Treffers waar hij vervolgens twee jaar werkzaam was. Bij Estria in Escharen was Peters in zijn debuutseizoen als hoofdcoach gelijk succesvol met een promotie naar de vierde klasse. Na twee seizoenen Estria keerde hij terug naar de regio Oost om twee seizoen werkzaam te zijn bij SV Heumen. Momenteel is Peters bezig aan zijn tweede seizoen bij vijfdeklasser WVW uit Weurt.

Huidige trainer Michel Van de Venn is momenteel bezig aan zijn vijfde seizoen bij Achates. Het Ottersumse elftal staat bij de winterstop van dit seizoen 2019-2020 op een 10e plaats met 13 punten. Achates is verheugd met de komst van Marc Peters die de verdere ontwikkeling van de jonge selectie vorm gaat geven. Het aankomende seizoen 2020-2021 zal het seizoen zijn waarbij Achates haar 75-jarig bestaan zal vieren met een jubileumweekend dat zal duren van 28 t/m 30 augustus. 

Op onderstaande foto feliciteren TC-lid/bestuurslid Niek Michels, voorzitster Marie-Louise Mans en bestuurslid Juliette Ruhl, na het ondertekenen van het contract, de nieuwe Achates trainer.