St. Janstraat 66, Ottersum 0485-512446
U bevindt zich hier:
Home » Nieuws » Achates sluit het seizoen in stijl af

Achates sluit het seizoen in stijl af

15 mei 2017

Na het laatste fluitsignaal van de gewonnen wedstrijd van Achates 1, schalde de muziek van de aanwezige discotheek over de Niersvallei.
Door de aanwezigen werd onder het genot van een hapje en vooral veel drankjes nagepraat over het verloop van het seizoen en natuurlijk de ontknoping van de eredivisie.
Op deze middag wordt ook stilgestaan bij de vertrekkende senioren trainers, leiders en spelers van Achates 1. Dit jaar waren er relatief veel personen die stopten, lager gingen spelen of elders gingen spelen.

-Er werd afscheid genomen van Mat Basten die na 10 jaar afscheid nam als leider van de Veteranen.
-Ook Bert Lekatompessy nam na 1 jaar afscheid als trainer van Achates 3.
-Bij Achates 1 werd afscheid genomen van keeperstrainer Marco Roelofs, leider Max Joseph en spelers Bart Smit, Armia Yousefi, Thijs Custers, Nils Derks, Nils Reinen, Jop Olieslagers, Bob Volkert en Sam Raab. Pim Volkert en Coen de Jager werden extra bedankt voor vele jaren trouwe dienst.

Hierna werd de speler van het jaar van Achates 1 bekend gemaakt. Trainer Michel van de Venn onthulde deze prestigieuze prijs. Hierbij werd Coen de Jager uitgeroepen tot speler van het seizoen 2016-2017. Hij nam de prachtige wisselbeker, beschikbaar gesteld door Klussenbedrijf Allround, glunderend in ontvangst.

Bij Achates 2 werd Andy Lamers en bij Achates VR1 werd Danielle Heldens uitgeroepen tot speler van het jaar.

Gelukkig hadden de aanwezige koeien op het hoofdveld inmiddels ook bepaald wie de winnaars waren van de koeienflater en konden de prijswinnaars bekend worden gemaakt.

Daarna ging het feest verder en bleef het nog lang onrustig in de Niersvallei.