St. Janstraat 66, Ottersum 0485-512446
U bevindt zich hier:
Home » Nieuws » De jeugdcommissie stelt zich voor!

De jeugdcommissie stelt zich voor!

7 januari 2018

SANDER PAS | Toernooicommissie
In 2014 ben ik lid geworden van v.v. Achates als jeugdleider/grensrechter bij de B1. Enige tijd later ben ik toegetreden tot de toernooicommissie en ben ik grensrechter geworden bij Achates 2. Het is mooi om te zien dat jongens die ik in mijn jeugdteam heb gehad nu doorstromen naar de senioren. Naast mijn vrijetijdsbesteding die zich steeds meer in Ottersum afspeelt, werk ik als psycholoog in de regio Nijmegen. De komende jaren wil ik mij graag inzetten om het prettige sportklimaat bij Achates te behouden.

GIEL LOEFFEN | Wedstrijdsecretaris jeugd
Op mijn 6de ben ik lid geworden van Achates. Alle jeugteams heb ik doorlopen en momenteel nog steeds actief in het eerste elftal. Op mijn  17de gestart als trainer binnen de vereniging, 2 jaar D2, een half jaar E2 om vervolgens 4 en een half jaar de B1 te trainen. In het dagelijks leven studeer ik de ALO aan de han in Nijmegen en ben ik Hulpkracht op het Heijderbos. Ik hoop er samen met jullie een leuke en gezellige periode binnen Achates van te maken.

ERIK PETERS | Wedstrijdzaken en pr
Vanaf het moment dat ik in Ottersum kwam wonen (2000 ) ben ik lid van Achates geworden en speelde bij de veteranen, dat ben ik blijven doen tot drie jaar geleden.
Ik ben vader van drie voetballende jongens, Justin, Fabian en Quinten en hierdoor ben ik in de tussenliggende jaren trainer/coach geweest van de mini-pupillen en diverse F & E teams.
Tot en met dit jaar ben ik medeverantwoordelijk voor de organisatie van het slaapweekenden van deze teams geweest. Op dit moment ben ik actief bij de C1 en in de Technische Commissie voor de jeugd. Ik wil op deze manier mijn steentje bij dragen om er voor de jeugd bij Achates te zijn en iets te kunnen betekenen.