St. Janstraat 66, Ottersum 0485-512446
U bevindt zich hier:
Home » Nieuws » Diny Klomp, trouwe supporter Achates dames, overleden

Diny Klomp, trouwe supporter Achates dames, overleden

21 augustus 2022

Op zaterdag 20 augustus bereikte ons het droevige nieuws dat Diny Klomp, moeder van Jori en Sjoerd; vrouw van Vincent, onverwachts is overleden op 66-jarige leeftijd. Samen met man Vincent was Diny een echte trouwe Achates supporter op de zondagmorgen. Het hele gezin is overigens betrokken bij Achates, zo begon Vincent ca. 40 jaar geleden met voetballen bij Achates, waar later op zijn advies dochter Jori is gaan voetballen en daarmee vrouw Diny en zoon Sjoerd automatisch supporter zijn geworden. Sjoerd heeft een paar jaar in het bestuur van V.V. Achtes gezeten en Jori is nog altijd actief als speelster, iets waar Diny altijd super trots op is geweest.

 Zowel de VR1 en VR30+1 konden bijna iedere thuiswedstrijd, maar ook vele uitwedstrijden rekenen op de support van Diny, altijd op tijd aanwezig om vanaf minuut 1 onze dames aan te moedigen.  Tot haar pensioen, waar ze veel te kort van heeft mogen genieten, had ze zelfs de zondagochtend vrij gepland op haar werk zodat ze samen met Vincent voetbal kon komen kijken.

Ze was altijd op de hoogte wat er speelde en oprecht geïnteresseerd op zowel sportief al persoonlijk vlak. Haar nuchtere persoonlijkheid en optimisme werden door iedereen gewaardeerd.

Wat zullen we haar energie en aanmoedigende woorden missen, onze grootste fan is er niet meer…

Wij wensen Vincent, Jori , Sjoerd en familie veel sterkte met dit onwerkelijke verlies.

Diny en Jori