St. Janstraat 66, Ottersum 0485-512446
U bevindt zich hier:
Home » Nieuws » Donderdag 23-02: Training senioren in Carnavals-stijl

Donderdag 23-02: Training senioren in Carnavals-stijl

17 februari 2017

Nieuw initiatief vanuit de seniorenafdeling!

Beste trainers/leiders/spelers van de senioren afdeling,

Op initiatief van enkele betrokkene van de seniorenafdeling willen we het volgende initiatief op de agenda zetten:

Donderdag 23-02: Training in Carnavals-stijl

Aanstaande donderdag willen we graag als opwarmertje voor het naderende Carnavalsfeest op een ludieke manier een gezellige trainingsavond organiseren.
Dit willen we doen door alle senioren teams te vragen om mee te werken aan het volgende:

Graag willen wij iedereen vragen om zo ludiek mogelijk verkleed (carnavalsstijl) op de trainingen te verschijnen. Uiteraard zal deze kleding wel tegen een stootje en een laagje modder moeten kunnen, want er zal natuurlijk wel een balletje getrapt worden.
De trainingen zullen starten vanaf 20.00 tot ongeveer 21.00 uur. (Training Veteranen & 5e kan, mits er ruimte is op het midden veldje ook om 20.00 uur starten, Het 3e mag om 20.00 uur starten, graag wel rekening houden met de training van de A1 op het lage veld). Na de training is er de mogelijkheid om gezamenlijk in de kantine de carnaval in te luiden. De senioren commissie is in overleg om te kijken of er deze avond een gereduceerd consumptietarief mogelijk is. Daarnaast zal het barpersoneel mogelijk ook een carnavalsafspeellijstje op de muziekcomputer aanzetten.

Voor de best verklede wordt er een leuke prijs beschikbaar gesteld, die na afloop in de kantine uitgereikt wordt. Dus doe vooral je best en kom met een leuke creatie naar “De Niersvallei”!

Hopende op jullie medewerking, het zou leuk zijn als we donderdagavond een bonte verzameling hebben op ons sportpark!!!

Met vriendelijke groet,

De senioren afdeling