St. Janstraat 66, Ottersum 0485-512446
U bevindt zich hier:
Home » Nieuws » Donderdag 7 juni: Mix toernooi

Donderdag 7 juni: Mix toernooi

28 mei 2018

Donderdag 7 juni: Mix toernooi 
Op donderdag 7 juni wordt er voor de 3e maal een Mix toernooi  georganiseerd. Net zoals afgelopen jaren worden deelnemers van de verschillende teams ingedeeld in gemixte teams en spelen zij onderlinge wedstrijdjes tegen elkaar. Wij hopen op net zo’n goede opkomst als de afgelopen 2 jaar, zodat we ook dit jaar weer 2 poules kunnen maken. Sportiviteit en plezier staan tijdens dit toernooi bovenaan, uiteraard ligt er voor het winnende team wel een kleine attentie klaar. Het toernooi is bedoeld voor alle senioren teams (1,2,3,4,VR1,VR30+, Veteranen) en de JO19-1.

Graag willen we om 19.00 uur met het toernooi starten, aanmelden kan direct voorafgaand aan het toernooi in de kantine. Na afloop is er de mogelijkheid om in de kantine onder het genot van een drankje terug te kijken op het toernooi en het afgelopen seizoen. 7 juni zal tevens de laatste ’trainingsdag’ van dit seizoen zijn, i.v.m. het onderhoud aan onze velden.

Kortom, genoeg redenen om op 7 juni deel te nemen aan dit toernooi. Dus deel dit bericht met je teamgenoten en dan zien we je graag op 7 juni!

Met vriendelijke groet,

De organisatie