St. Janstraat 66, Ottersum 0485-512446
U bevindt zich hier:
Home » Nieuws » Geslaagde editie Mix-Toernooi

Geslaagde editie Mix-Toernooi

9 juni 2019

Donderdag 6 juni vond er weer de jaarlijkse editie van het 7×7 mix toernooi plaats. Rond de klok van 19.00 uur verzamelden een vijftigtal senioren- en J019 leden zich op Sportpark De Niersvallei.

Onder een stralend en warm zonnetje werd er in halve competitie vorm gestreden om de eerste plaats. Ook dit jaar streden de teams onder de vlag van een club uit De Premier League. Ondanks dat de wedstrijden slechts 10 minuten per ronde duurde, werd er aanzienlijk veel gescoord door de verschillende teams. Nadat alle teams tegen elkaar gespeeld hadden werden er per team nog 3 penalty’s genomen die voor extra punten konden zorgen en daarmee de eindstand nog konden beïnvloeden.

Na afloop van het toernooi was er in de kantine de gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje het nog eens te evalueren. In de rust van de wedstrijd Nederland – Engeland was het tijd voor de prijsuitreiking. Uiteindelijk bleek team Chelsea te sterk voor de overige ‘Engelse’ teams en gingen zijn met de wisseltrofee aan de haal. Het winnende team bestond uit Stan van Wezel (JO19-1), Sjors Weijers (2e), Ruben Albers (JO19-1), John Schouten (Veteranen), Damien Matulessy (2e), Yanick Cillessen (1e), Kai Bicentini (2e), Dirk Hendriks (4e) en Bob Bindels (1e). Na het officiële gedeelte bleef het nog erg lang gezellig in de kantine, zeker ook omdat ook het Nederlands elftal in de verlening de finale plek in de Nations League veilig stelde.

Zo kijkt de organisatie ook dit jaar weer terug op een geslaagde editie. Er vanuit gaande dat dit ook volgend jaar weer op de agenda staat hopen we dan op minstens zo’n goede opkomst al dit jaar. Namens de organisatie dank ook aan de barmedewerkers Annemie, Karin & Gijs en aan scheidsrechter Jan voor hun bijdrage aan deze geslaagde avond.

Met vriendelijke groet,

Michel v.d. Venn, Paul Toonen & Theike Jansen

Hieronder een kleine foto galerij van afgelopen donderdag. Het is helaas niet gelukt om een teamfoto te maken van team Tottenham Hotspur.