St. Janstraat 66, Ottersum 0485-512446
U bevindt zich hier:
Home » Nieuws » Geslaagde Winterstop-party 5.0

Geslaagde Winterstop-party 5.0

15 december 2017

Geslaagde Winterstop-party 5.0

Op donderdagavond 14 december vond alweer de 5e editie plaats van de zogenaamde ‘Winterstop-party” in de kantine van Achates, I.v.m. de slechte staat van de velden konden de trainingen helaas niet doorgaan. Uiteraard kon het geplande feest in de kantine wel om 21.00 uur van start gaan. Gelukkig waren er ondanks de afgelaste trainingen genoeg Achates leden richting de inmiddels prachtig ingerichte kantine gekomen, om met elkaar de winterstop eens goed in te luiden.

De organisatie had ook dit jaar weer een bierpong toernooi georganiseerd. De eerste uren werd er dan ook aan 3 tafels fanatiek gespeeld om de prijzen. Onder het genot van een hapje en vele drankjes waren uiteindelijk Denice Rütter en Daniëlle Heldens-van Pinxten de winnaressen van dit toernooi. De organisatie had voor de eerste drie plaatsen enkele prijzen beschikbaar gesteld, die ook direct deze avond geconsumeerd werden. Nadat het toernooi ten einde was werd er verder gefeest tot in de late uurtjes. Met name de pitchers bier vonden gretig aftrek, helaas bleek de nieuwe vloer in de kantine wel de grootste vijand voor al het glaswerk. Echter mocht dit de pret niet drukken, stoffer en blik werden bij de hand genomen en het feestje kon weer verder…

Namens alle bezoekers dank aan de organisatie van deze avond en de bar medewerkers. Het was een erg geslaagde editie, zeker voor herhaling vatbaar. Op naar de 6e editie!