St. Janstraat 66, Ottersum 0485-512446
U bevindt zich hier:
Home » Nieuws » Productief weekend voor Achates senioren

Productief weekend voor Achates senioren

12 november 2017

Productief weekend voor Achates senioren

Dit weekend hebben de seniorenelftallen van Achates goede resultaten behaald. Achates 1 en VR1 waren vandaag vrij, daarentegen kwamen Achates 2, 3, 4 en de Veteranen wel in actie.

Achates 2
Het tweede elftal speelde om 12.00 uur thuis tegen Constantia 2. In deze wedstrijd werd een 1-2 ruststand in de tweede helft omgebogen. In een tumultueuze slotfase na 2 gele en één rode kaart, viel in de slotminuut de winnende treffer (3-2). Gezien de bal via een speler van Constantia bij de Achates spits Bicentini terecht kwam, werd het vlagsignaal v.d. grensrechter genegeerd en kon daarmee de winnende treffer op het scorebord gezet worden. Doelpunten deze wedstrijd werden gemaakt door Kai Bicentini (2x) en Martijn Raijmakers. Foto’s van deze wedstrijd zijn terug te vinden op https://www.facebook.com/VoetbalinGennep (foto’s zijn gemaakt door Peter Gommans).

Achates 3
Achates 3 speelde vandaag in een regenachtig Rijkevoort, tegen het plaatselijke Toxandria 3. Er werd een eenvoudige 0-7 overwinning behaald. Doelpunten werden gemaakt door Joep Verbeek (3x), Jan Pouwels (2x), Coen de Jager en Alex Gulen. Lees meer over deze wedstrijd in het wedstrijdverslag elders op de site.

Achates 4
Achates 4 boekte de tweede overwinning op rij. In de derby (thuis) tegen Heijen 4 (ook niet geheel onbelangrijk voor het begeerde parochiekampioenschap) werd er met 3-1 gewonnen. Doelpunten werden gemaakt door Emiel Stroecken, Bram Geurts en Bram Lemmen.

Achates Veteranen
Ook de Veteranen wonnen dit weekend met 3-1. In de uitwedstrijd tegen Hapse Boys Veteranen was Patrick van Dinther de gevierde man met 3 doelpunten. Lees meer over deze wedstrijd in het wedstrijdverslag elders op de site.