St. Janstraat 66, Ottersum 0485-512446
U bevindt zich hier:
Home » Nieuws » Huldiging jubilarissen op 22 mei 2022

Huldiging jubilarissen op 22 mei 2022

27 juni 2022

Huldiging jubilarissen op 22 mei 2022

Op 22 mei was dan eindelijk zo ver. Voor de 2e keer op rij moest de uitreiking van de jubilarissenspeld tijdens de Nieuwjaarsreceptie, met de gebruikelijke rode roos, worden uitgesteld. Net als in 2021 werd een datum geprikt richting de zomer.

Rond de klok van 10 kwamen 8 jubilarissen met introducés onder een stralende zon ons prachtige terras oplopen. Strak in het pak of al in meer zomerse outfit werden zij verwelkomd door het bestuur, onder het genot van koffie met vlaai. Na een gezellig half uurtje bijkletsen onder elkaar, begon de overhandiging van de jubileumspeld. Daarbij deed zich een unieke gebeurtenis voor. Het is nl. nog nooit voorgekomen, dat een jubilaris de speld kreeg in vóétbaltenue tijdens de rust van een voetbalwedstrijd. Paul Toonen overkwam dat die dag. Of hij de speld heeft opgehouden tijdens de 2e helft is maar de vraag?!

Na de uitreiking hebben we nog geruime tijd genoten van spijs en drank. 

Alle genodigden vonden het een mooie, ontspannen ochtend, met écht alle aandacht voor de jubilarissen. Dat sterkt het bestuur in het idee, om de uitreiking van de speldjes te verschuiven van de Nieuwjaarsreceptie naar een andere datum, meer richting het einde van het seizoen. Daar hoort u nog van.

Alle jubilarissen: van harte proficiat met deze mijlpaal!

De 3 afwezige jubilarissen hebben inmiddels ook hun speldje thuis ontvangen.

De jubilarissen van dit jaar zijn:

25 jaar: Thijs Arnoldussen en Paul Toonen   

40 jaar: Harm Weijers

50 jaar: Leo Brouwers, Jos Gröniger, Wim ten Haaf, Hans Heldens en Gerrie Hendriks

60 jaar: Henk Heldens en Jan Heldens

70 jaar: Jan Coopmans