St. Janstraat 66, Ottersum 0485-512446
U bevindt zich hier:
Home » Nieuws » Indelingen senioren teams bekend

Indelingen senioren teams bekend

15 juli 2019

De indelingen (wijzigingen onder voorbehoud) voor de seniorenteams voor het seizoen 19/20 zijn op maandag 15 juli bekend gemaakt door de KNVB.

Het eerste elftal komt volgend seizoen uit in de 4e klasse G Zuid 2. Ten opzichte van vorig jaar is de blik in deze competitie volledig op het zuiden gericht en zal Achates tegen alleen maar Limburgse tegenstanders spelen.

Waar Achates vorig jaar nog de derby tegen het eveneens Limburgse buurdorp Milsbeek speelde staat deze komend jaargang niet meer op het programma (Milsbeek komt uit in 4H). Hier tegenover staat dat de derby tegen Heijen wel weer terugkeert in de planning. Achates komt volgend seizoen weer een aantal ‘oude bekenden’ tegen, maar zal ook clubs tegenkomen waar in competitieverband nog niet eerder – of al sinds lange tijd – niet meer tegen is gespeeld (America, BVV ’27 Blitterswijck, GFC ’33 Grubbenvorst, Hegelsom en SV United Meerlo-Wanssum).

Hieronder vind je de indelingen v.d. seniorenteams. De bekerindeling volgt op 28 juli, de nummering v.d. competities + programma volgt op 18 augustus. De indeling van de VR30+1 volgt ook later. Verder zal Achates 4 door de promotie naar de 4e reserve klasse volgend seizoen verder gaan als Achates 3 (wat automatisch betekent dat het 3e van vorig jaar weer ‘als vanouds’ Achates 4 zal gaan heten).