St. Janstraat 66, Ottersum 0485-512446
U bevindt zich hier:
Home » Nieuws » INFO tbv de trainingen tot de winterstop.

INFO tbv de trainingen tot de winterstop.

6 augustus 2018

Beste ouders/verzorgers/spelers,

 

Op het moment dat jullie dit lezen groeien hopelijk al de eerste grassprietjes op de nieuwe velden van Achates. Om de velden goed te laten wortelen, kan er niet op getraind en gespeeld worden. Dit heeft de nodige logistieke consequenties voor de trainingen.

Het voetbalveld van V.V. Vense Boys zal gebruikt worden als uitwijklocatie. Verschillende teams zijn daar ingedeeld. Het bestuur van Achates heeft zich ingespannen om het veld in Ven-Zelderheide te voorzien van verlichting, zodat ook in de avonduren kan worden getraind.

In het trainingschema hebben wij zoveel mogelijk rekening proberen te houden met de voorkeuren van teams en trainers én met de leeftijd van de verschillende spelers. We willen namelijk de jongere spelers zo veel mogelijk in Ottersum laten spelen. Voor de teams die in Ven-Zelderheide trainen zijn de ouders/spelers zelf verantwoordelijk voor het vervoer.

Na de winterstop zal er weer getraind worden op de nieuwe velden. Een nieuwe indeling met trainingstijden zal dan ook weer op de website bekend worden gemaakt. Indien veld 2 en het kleine veld eerder beschikbaar zijn dan wordt het schema eerder gewijzigd.

Daarnaast gaat Wim Smolders op maandag de keeperstraining geven voor de jeugd van Achates. Voor de jongere keepers is de training van 18u tot 19u en voor de oudere jeugdkeepers van 19u tot 20u.

De  trainingen voor onder 19 en onder 17 beginnen in de week van 13 augustus. Alle andere jeugdteams beginnen in de week van 20 augustus.

In verband met de vakantie kan het zijn dat jullie zoon/dochter nog niet op de eerste training(en) aanwezig kan zijn. In verband met de nieuwe AVG wetgeving, mogen we niet meer de contactgegevens van de trainers op de website plaatsen of zoals voorgaande jaren de contactgegevens van trainers en spelers naar jullie verzenden. Mocht je nog geen contactgegevens hebben van de trainer en wel op vakantie zijn, stuur dan een mail naar jeugdsecretarisachates@gmail.com met vermelding van naam, team en de periode van afwezigheid.

De komende maanden zal flexibiliteit vragen van ouders, spelers en trainers, maar ons uitgangspunt is dat er zoveel mogelijk met plezier kan worden gevoetbald. Voor eventuele vragen kunnen jullie contact opnemen met de jeugdcommissie.

Wij hebben begrip voor jullie dank!

 

Vriendelijke groet

Jeugdcommissie V.V. Achates