St. Janstraat 66, Ottersum 0485-512446
U bevindt zich hier:
Home » Nieuws » Jo 9-1 gaat vliegend van start.

Jo 9-1 gaat vliegend van start.

7 januari 2018

De eerste seizoenshelft van achates Jo9-1, is op zn minst gezegd erg succesvol verlopen.

“We spelen in de eerste klasse, die begon met 3 bekerwedstrijden waarvan we alleen tegen Juliana Mill verloren, en dus automatisch niet verder gingen in de bekercompetitie.

Met opgeheven hoofd werd er dan ook aan de competitie begonnen, dit resulteerde in een ongeslagen reeks, de kleinste uitslag was een 5-2 overwinning op de montagnards.
De rest van de overwinningen werd gewonnen met een grotere uitslag.

Uiteindelijk zou alleen de confrontatie met JVC Jo9-1 op papier een ware krachtmeting worden, deze is alleen nooit gespeeld vanwege de sneeuw op die dag. Maar we wisten dat Jvc al n keer gelijk had gespeeld en een keer verloren, dus wisten we dat t kampioenschap een feit was.

Op 3 januari jongstleden speelden we het pica mare toernooi, onze opponenten waren; Vitesse 08 Jo9-1 en de Zwaluw jo9-1.

We speelden tegen beide tegenstanders 2 keer, deze wedstrijden werden alle 4 gewonnen, dus onze zegenreeks werd zeg maar voortgezet in dit toernooi.
Een mooi begin van t nieuwe jaar met wie weet, nog veel meer moois!!”

Van links boven naar rechts onder op de onderste foto;Buck van de Stap, Bjarne van Tilburg, Siem Koelemij, Mads Hoesen, Billy Konings, Duke de groot, Malyck Pouwels.