St. Janstraat 66, Ottersum 0485-512446
U bevindt zich hier:
Home » Nieuws » JO15-1 Landgraaf

JO15-1 Landgraaf

6 juni 2018

Ter afsluiting van het seizoen 2017-2018 reisden we dit jaar af naar het zuidelijke Landgraaf.

Bij de meeste voetballers gaat het vaak om het hoogst haalbare, maar op een of andere manier

was dat in het weekend van 1, 2 & 3 juni niet het geval. Vooral plezier hebben was het motto en dat begon eigenlijk al meteen vanaf het moment dat het vervoermiddel in beeld kwam.

 Dit jaar waren het niet de ouders die het transport van het team verzorgde maar we gingen met z’n allen in een spelersbus. Het was werkelijk vanaf het begin een feest, behalve voor chauffeur René, het voor hem was alles behalve luxe om de pubers in deze bus te vervoeren.

 Aangekomen op de slaapaccomodatie was het niet eerst eten, dat kon wel wachten, kamers indelen en balletje trappen ging voor. Daarna moest toch eerst gegeten worden om zo nog enkele uren te kunnen wakker blijven om te feesten en dat gebeurde dan ook. Desondanks was de volgende ochtend de ‘opdekploeg’ al vroeg uit de veren om het ontbijt, dat mogelijk gemaakt was door AH Gennep, klaar te zetten.  Nogmaals dank Ruud van der Laan voor het heerlijke ontbijt!

 Ontbijt achter de kiezen, afwasploeg aan de gang, spullen pakken en wegwezen, met de luxe teambus naar het voetbalveld. De eerste wedstrijd zat er nog te veel slaap in de ogen, dus werden er geen punten behaald, in de volgende drie partijen hebben we geen punten meer laten liggen en werden we 2e in de poule. Dus door naar de winnaarspoule voor zondag.

 Voldaan stapte we weer ONZE teambus in om naar het zwembad te gaan, waar iedereen het enorm naar zijn zin had. Redelijk op tijd gingen we richting slaaplocatie om gezellige te gaan BBQ-en.

Op zondag hadden de heren de kans om uit te slapen. Nou dat deden ze dan ook. Als we hen niet wakker hadden gemaakt, hadden ze we ze ’s avonds slapend de bus in geduwd. Niet verwonderlijk natuurlijk na zulke zware wedstrijden en enkele uurtjes zwemmen. Daar gingen we nog een keer: ontbijten, de bus in (met alle spullen, alles moest weer mee). Daan en Joep ook meenemen bleek wat lastiger, zij hadden zich opgesloten in de kamer. Het slot moest er worden uitgeboord om de mannen op tijd in de bus te krijgen.

 Op het veld bleek al snel dat de tegenstanders een maatje te groot voor ons waren, al werden daar niet minder strijdlustig door. De laatste wedstrijd hebben we met een fun-opstelling (mede door de tegenstander uit België) er een gezellige pot van gemaakt en zijn we desondanks 3e geworden.
Iedereen heeft een superleuk weekend gehad!

 Daan, Sjoerd, Jurian, Casper, Jardi, Ties, Malte, Thomas, Kyan, Joep, Bas, Guus, Boaz, Niels en Justin, bedankt voor dit onvergetelijke wekend en een mooi seizoen.

De leiding