St. Janstraat 66, Ottersum 0485-512446
U bevindt zich hier:
Home » Nieuws » JP ten Haaf Achates 1 speler van de 1e periode

JP ten Haaf Achates 1 speler van de 1e periode

7 november 2017

Afgelopen zondag is voor het eerst met de nieuwe opzet bekend geworden dat JP ten Haaf de speler van de eerste periode is geworden! In het kader van de Speler van het jaar van Achates 1 wordt er elke vijf wedstrijden een winnaar van de periode bekend gemaakt. Aan het einde van het jaar zal op deze manier bekend worden wie de speler van het jaar is geworden.

Elke wedstrijd worden er vijf Achates supporters gevraagd naar hun top 3 spelers en hierbij kunnen zij 10, 8 en 6 punten uitreiken. Uiteindelijk krijgt de nummer 1 van de dag 10 punten, de nummer 2 van de dag 8 punten en de nummer 3 krijgt 6 punten. Bij gelijke stand worden punten evenredig verdeeld.

In de eerste periode van vijf wedstrijden is JP ten Haaf door het Achates publiek gekozen tot Speler van de 1e periode. Hij werd in de wedstrijden tegen Achilles Reek, Milsbeek en HBV verkozen tot Man of the Match. Als aanspeelpunten is hij erg belangrijk en ook zijn twee goals en twee assists zullen hieraan hebben bijgedragen. Op de tweede plek is Damien Matulessy te vinden, hij heeft als enige speler nog elke wedstrijd punten gekregen. In de tweede periode gaat hij tot nu toe als een speer met 18 punten en benaderd hij JP ten Haaf op het totaal gezien op 1 punt. Als derde met een kleine voorsprong op Hein de Jager is Taleb Sarkouk te vinden met 16 punten. Beide spelers hebben echter in de nieuwe periode alweer enkele punten binnengesleept.

Voor de liefhebber van statistieken onderstaand wat cijfers van het Achates seizoen tot nu toe.

Onderstaand hoe de vijf Achates supporters de stemmen precies hebben verdeeld. Diegene met meeste punten krijgt dus uiteindelijk 10 punten, nummer 2 krijgt 8 punten en nummer 3 krijgt 6 punten. Hierdoor blijven verschillen onderling klein en is niet een goede periode uiteindelijk doorslaggevend.

Speelminuten per speler tot nu toe in het seizoen 2017-2018 inclusief bekerwedstrijden:
Doelpunten tot nu toe in het seizoen 2017-2018 inclusief bekerwedstrijden:

Assists tot nu toe in het seizoen 2017-2018 inclusief bekerwedstrijden: