St. Janstraat 66, Ottersum 0485-512446
U bevindt zich hier:
Home » Nieuws » Laatste wedstrijd van Theo Jacobs als trainer/ coach…

Laatste wedstrijd van Theo Jacobs als trainer/ coach…

30 mei 2022

Op 29 mei heeft Theo, uit tegen Hapse Boys, afscheid genomen van ‘zijn jongens’.

Helaas niet met een kampioenschap, want dan had er met 11 goals verschil moeten worden gewonnen. Gelukkig eindigde de wedstrijd wel in een 3 – 6 overwinning.

Na de wedstrijd werd Theo nog even toegesproken namens het bestuur. Onze secretaris vertelde dat Theo al vele malen gestopt was, maar even vaak weer de zaak oppakte, als Achates in nood zat. Telkens hielp hij als een ware ‘comebackman’ onze club weer uit de brand. Ja, Theo, doet de naam Achates echt eer aan. Jan betitelde hem als ‘één van de trouwste metgezellen’ van onze club.

Daarna werd hem een mooi boeket bloemen overhandigd en kreeg hij op het veld een groot applaus van Achates 2 en staf.

Theo nam daarna zelf het woord en vertelde trots te zijn op zijn team en dat zij eigenlijk de ware kampioen zijn! Hij dankte zijn team voor het vertrouwen en in zijn slotzin fluisterde hij nog iets van: “Misschien, dat ik nog wel een avond een team ga trainen”. Laat Theo toch de deur op een kier staan of heeft de schrijver het niet goed verstaan??? We gaan het volgend seizoen wel zien.

In ieder geval: Theo: hartstikke bedankt voor al jouw tomeloze en belangeloze inzet, al die jaren voor ons Achates. Tijdens de seizoensafsluiting op maandag 6 juni nemen we ook officieel afscheid van Theo. Hierbij de uitnodiging om daarbij aanwezig te zijn