St. Janstraat 66, Ottersum 0485-512446
U bevindt zich hier:
Home » Nieuws » Lintjesregen bij Achatesleden

Lintjesregen bij Achatesleden

25 april 2020

Op 24 april hebben Achatesleden Dion Weijers en Henk Driesen een lintje mogen ontvangen. Namens Achates willen wij jullie feliciteren en bedanken voor alles wat jullie voor de club hebben gedaan en betekent.

DION WEIJERS

Dion Weijers was in de jaren 60 enkele jaren een verdienstelijk speler van het eerste elftal en sinds 1 juli 1952 trouw lid van Achates. Hij was meerdere jaren actief in diverse bestuursfuncties binnen V.V. Achates (destijds RKOSV Achates). Van 1966 tot 1972 vervulde hij de functie van Penningmeester en van 1972 tot 1983 de functie van Voorzitter. Daarnaast was hij jeugdleider bij de teams van zijn zoons, vaste supporter van de diverse Achates elftallen en heeft hij geholpen bij de donateursactie en de bloemenactie met Moederdag. Dion heeft zich jarenlang actief ingezet voor onze vereniging, waarvoor wij hem nog steeds dankbaar zijn en waar wij veel waardering voor hebben. 


HENK DRIESSEN

Henk Driessen is sinds 1 juli 1979 lid van V.V. Achates. Henk meldde zich als vrijwilliger aan bij Achates voor de aanleg van de verwarming en de waterleiding bij de bouw van het houten systeembouwclubhuis in 1972. Door zijn technische achtergrond in het installatiewerk kwam dit zeer goed van pas. Henk nam vanaf toen ook het jaarlijkse onderhoud van de sanitaire en verwarmingsinstallatie voor zijn rekening. Ook was Henk op afroep beschikbaar als er weer eens een storing was. Hij was betrokken bij de uitbreiding van de kleedlokalen in 1978 en bij de bouw van de nieuwe kantine en kleedlokalen in 1992 / 1993. Henk heeft toen, samen met een aantal andere vrijwilligers, de aanleg van de sanitaire- en verwarmingsinstallatie op zich genomen. Ook bij de verbouwing in 2005 / 2006 was Henk weer present. Henk is een zeer betrokken lid van onze vereniging en staat ons gelukkig al jarenlang bij met zijn kennis en kunde.