St. Janstraat 66, Ottersum 0485-512446
U bevindt zich hier:
Home » Nieuws » Man of the Match klassement Achates 1

Man of the Match klassement Achates 1

16 oktober 2017

Na vier wedstrijden zijn er in het Achates 1 speler van de wedstrijd klassement nog drie spelers die strijden om de eerste periode. Het seizoen van 26 wedstrijden is opgedeeld in vijf periodes waarbij er na de vijfde periode een ‘Speler van het jaar’ bekend is’ bij de 25e wedstrijd en seizoensafsluitingsfeest in de vernieuwde Achates kantine. Dat duurt nog een hele tijd maar tussendoor zijn er dus wel vijf afzonderlijke winnaars per periode.

Na vier wedstrijden in de eerste periode zijn er door de Achates supporters (5 mensen stemmen per wedstrijd en kennen 10, 8 en 6 punten toe) nog drie spelers die kansmaken op de eerste periode. Dit zijn spits JP ten Haaf die momenteel eerste staat, hij heeft tot nu toe een goal en twee assists op zijn naam staan maar is met zijn fysiek als aanspeelpunt tot nu toe erg belangrijk. Op de tweede plaats staat Damien Matulessy, een linie naar achter geschoven ten opzichte van vorig seizoen bewijst hij opbouwend belangrijk te zijn. Verdedigend staat hij tot nu toe vaak goed opgesteld naast captain Johan Kleijnen. Derde staat Hein de Jager die in enkele wedstrijden al diverse mooie reddingen op zijn naam heeft staan met als hoogtepunt de gestopte penalty tegen DSV. Gemiddeld krijgen er 7 spelers per wedstrijd punten en tot nu toe heeft trainer Michel van de Venn 16 spelers ingezet. Taleb Sarkouk heeft twee doelpunten op zijn naam staan en is daarmee topscorer.

Volgende week speelt Achates thuis tegen HBV uit Beers. Zij hebben tot nu toe een keer gewonnen van OKSV met 0-1, ruim verloren van Constantia met 0-4 en twee keer met 1-1 gelijk gespeeld (tegen Heijen en SIOL).