St. Janstraat 66, Ottersum 0485-512446
U bevindt zich hier:
Home » Nieuws » Nieuwe coronamaatregelen

Nieuwe coronamaatregelen

2 oktober 2021

Sinds 25 september gelden de nieuwe coronamaatregelen. Met deze nieuwe maatregelen hoeven we geen 1,5 meter afstand meer tot elkaar te houden. Het gebruik van de kleedlokalen mag weer met het gehele team. Ook hier hoeft geen 1,5 meter afstand gehouden te worden.

Voor de eet- en drinkgelegenheden in onze kantine geldt dat een coronatoegangsbewijs verplicht is. Wij vragen al onze leden om hier rekening mee te houden en ieders verantwoordelijkheid hierin te nemen. Want alleen samen krijgen we corona onder controle. Mocht je gebruik willen maken van de kantine als eet- en drinkgelegenheid zorg dan dat je een gelding toegangsbewijs bij je hebt. Dit kan met:
• de CoronaCheck app of
• een papieren vaccinatiebewijs of
• een papieren negatieve testuitslag van de GGD (niet ouder dan 24 uur) of
• een papieren bewijs dat je corona hebt gehad (coronatest minstens 11 dagen geleden is en maximaal 180 dagen geleden is).
Hou er rekening mee dat we om een geldig toegangsbewijs kunnen vragen. Mocht je alleen drinken of eten willen afhalen in de kantine dan heb je geen toegangsbewijs nodig.

Mocht je onverhoopt toch corona krijgen meldt dit dan bij je trainer of leider van jouw elftal. Uiteraard kan je ook rechtstreeks contact leggen met een van onze bestuursleden. Hij of zij zal in overleg met het bestuur en de GGD de benodigde maatregelen treffen voor de andere teamleden om de verdere verspreiding tot een minimum te beperken.

Blijf waakzaam en blijf je houden aan de basisregels (https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/algemene-coronaregels/basisregels).

Met vriendelijke en sportieve groet,

Het bestuur van v.v. Achates