St. Janstraat 66, Ottersum 0485-512446
U bevindt zich hier:
Home » Nieuws » Nieuwjaarsreceptie 2019

Nieuwjaarsreceptie 2019

19 december 2018

Beste Achateslui,

De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent dus ook weer de dat we onze geweldige, spetterende, onovertroffen Nieuwjaarsreceptie gaan vieren.Ook dit jaar wordt tijdens de Nieuwjaarsreceptie een aantal leden gehuldigd voor het feit, dat ze 25, 40, 50, 60 of 70 jaar lid zijn. Alle jubilarissen hebben inmiddels hun uitnodiging begin december ontvangen.

Mocht je nu weten dat ook jíj dit jaar een jubileum bij Achates te vieren hebt of weet je zeker dat een clubgenoot op de komende receptie een jubilaris is, geef dat dan aan ons door, zodat we ook die leden alsnog hun verdiende jubileum kunnen laten vieren op 1 januari 2019.

Het blijkt namelijk, dat er, sinds de overgang van de oude papieren ledenlijsten naar het Sportlinksysteem, toch leden te zijn, die géén uitnodiging kregen/ krijgen. Helaas is ons digitale systeem nog steeds niet waterdicht.

Voor vragen of aanmeldingen kun je terecht bij Jan Jansen: jj.achates@gmail.com

Tijdens de Nieuwjaarsreceptie heb je voor de laatste keer de kans om je Achatesmunten in te leveren. Dus haal ze te voorschijn uit je oude sokken, onder het matras of uit dat potje, links op de dressoirkast en neem ze mee.

Vergeet ook verder niet je goed humeur in je jas te stoppen, smeer je hand en mond in voor al die Nieuwjaarswensen en kussen en tot dinsdagmiddag 1 januari 2019, rond de klok van 5.