St. Janstraat 66, Ottersum 0485-512446
U bevindt zich hier:
Home » Nieuws » Rene Heldens vrijwilliger van het jaar

Rene Heldens vrijwilliger van het jaar

6 juni 2022

Na twee jaar hebben we weer een vrijwilliger van het jaar.

Rene zat van 2011 tot 2021 in het bestuur van Achates als verantwoordelijke voor de accommodatie. Daarna zat hij niet meer in het bestuur maar bleef gelukkig wel verantwoordelijk voor de accommodatie. 

Het afgelopen decenium heeft hij heel erg veel voor Achates gerealiseerd. Zo heeft hij samen met zijn zoons en schoondochter het initiatief genomen voor de renovatie van de kantine en daar veel werk voor verricht. Het heeft gezorgd voor de aanleg van de LED-verlichting op het achterste veld, de aanleg van de sproei-installatie, de zonnepanelen en de energiezuinige verlichting in de kleedkamers, de aanleg van het lage veld en trainingsveld  en vorig jaar is snoeionderhoud is in eigen beheer genomen en de tribune gerenoveerd. Maar laten we vooral ons mooie terras niet te vergeten. Hij stelt ook materiaal van zijn bedrijf beschikbaar voor het gebruik bij Achates. 

Met het hoogwater vorig jaar was René de eerste die er was en zorgde dat de mensen en het materiaal er was om het water tegen te houden. Het is niet weinig wat René gerealiseerd heeft samen met de dinsdagochtendploeg en eigenlijk doen we hem tekort want er is zoveel meer wat hij voor Achates doet en gedaan heeft.

Rene bedankt wat je allemaal voor Achates hebt gedaan en hopelijk nog vele jaren blijft doen.