St. Janstraat 66, Ottersum 0485-512446
U bevindt zich hier:
Home » Nieuws » ‘Team Chelsea’ winnaar 3e editie MIX-Toernooi

‘Team Chelsea’ winnaar 3e editie MIX-Toernooi

8 juni 2018

Op een warme en benauwde donderdagavond 7 juni werd er voor de 3e maal een 7×7 MIX-Toernooi voor de senioren elftallen en de JO19-1 georganiseerd.

Zo’n 50 deelnemers hadden zich rond de klok van 19.00 uur verzameld op De Niersvallei. Bij de inschrijf tafel in de kantine werden de deelnemers ingedeeld in een team. De teams bestonden uiteraard uit afgevaardigden uit alle deelnemende elftallen.
In een halve competitie kwamen alle teams elkaar een keertje tegen. Ze streden allemaal onder de vlag van een Engels topclub uit de Premier League. Nieuw dit jaar was de introductie van penalty’s na de reguliere wedstrijden. I.p.v. finale wedstrijden mochten alle teams op grote goal 3 penalty’s nemen tegen de afscheid nemende Achates 1 doelman Hein de Jager. Hierdoor was na de reguliere speelrondes nog lang niet alles beslist, aangezien er nog 3 volle punten te behalen waren met de onvervalste ‘pingels’.

Hierna was het toernooi afgelopen en kon iedereen richting de kleedkamers voor een verfrissende douche. Vervolgens nam iedereen plaats op de het terras, waar het met een aangename temperatuur genieten was van een lekker hapje en drankje. Kort hierna volgde ook de prijsuitreiking. Voordat hier mee werd aangevangen was het eerst Achates 1 trainer Michel v.d. Venn die nog iets wilde melden. Hij had nog een dankwoord klaar voor Leon Weijers die na het einde van dit seizoen stopt als leider van Achates 1. Leon was tijdens de seizoensafsluiting op 20 mei helaas verhinderd, echter was het zeker ook gepast om Leon nog eens in het zonnetje te zetten voor zijn bewezen diensten voor het eerste elftal en onze vereniging. Michel had geheel in traditie voor Leon een mooi Achates shirtje geregeld, als waardering voor zijn inzet. Leon werd verder door alle aanwezigen bedankt middels een daverend applaus.


^Leon werd terecht in het zonnetje gezet^

Hierna was het dan tijd voor de prijsuitreiking. Uiteindelijk was ‘Team Chelsea’ het sterkste team van deze avond. Het winnende team bestond uit Michel (1e), Eddie (Veteranen), Jerral (1), Siem (1), Sam (2), Saskia (VR1) en Indy (VR1). Eddie werd tot teamcaptain gebombardeerd en mocht dan ook een heerlijke vlaai van de plaatselijke bakker en een last-minute-geregelde trofee in handen nemen. Hierna was het officiële gedeelte voorbij en bleef de bar nog lang geopend.
Wat de organisatie betreft volgend jaar wederom een editie. Waar de opkomst vanuit de selectie, VR1, JO19-1 en Veteranen prima was hopen we volgend jaar ook op nog meer animo en deelname, met name vanuit de lagere senioren elftallen (o.a. 3, 4 & VR30+1). Uiteraard dank aan alle deelnemers en vrijwilligers die samen er een mooie avond van hebben gemaakt. Tot volgend seizoen!!!

Eindstand:
1. Chelsea FC
2. Tottenham Hotspur
Gedeelde 3e plaats. Arsenal & Liverpool
Gedeelde 4e plaats. Manchester City & Manchester United