St. Janstraat 66, Ottersum 0485-512446
U bevindt zich hier:
Home » Nieuws » Trainen tijdens corona

Trainen tijdens corona

30 april 2020

Herstart trainingen V.V. Achates

V.V. Achates hervat op 4 mei de trainingen van de jeugd. De club speelt zo in op de mogelijkheid die de regering aanbiedt. De regering heeft hier wel specifieke regels aan verbonden. In het hoofdmenu staat tijdelijk een pagina ‘trainen tijdens corona’ Op deze pagina staan de protocollen en het nieuwe trainingsschema. Wij verzoeken iedereen om de protocollen na te leven, zodat we ook zo lang mogelijk kunnen blijven trainen.

Verzoek voor de ouders om de regels zo goed mogelijk thuis te bespreken met hun kind(eren) waar ze zich aan moeten houden als ze op ons sportpark zijn.

We starten per team met 1 keer trainen per week, omdat we twee velden niet mogen betreden i.v.m. onderhoud. Er wordt momenteel gekeken naar mogelijkheden om toch 2 keer per week te gaan trainen.

V.V. Achates is blij dat de jeugd weer kan trainen, wel zijn we als club afhankelijk van hoe dit door de teams, door spelers en ouders wordt opgepakt. Dit proces zal worden gemonitord en waar nodig aangepast. Tot wanneer de trainingen zijn is op dit moment nog niet bekend.

Namens het jeugdbestuur, veel plezier en succes!

Bekijk de protocollen en het trainingsschema HIER!