St. Janstraat 66, Ottersum 0485-512446
U bevindt zich hier:
Home » Nieuws » Trainer en leider nemen afscheid van Achates 1

Trainer en leider nemen afscheid van Achates 1

13 juni 2020

Na 5 jaar als trainer van Achates 1 heeft Michel van de Venn tijdens de laatste training “op afstand” afscheid genomen van de spelersgroep. Hij heeft dit seizoen helaas niet af kunnen maken door de coronamaatregelen. Hij was altijd erg betrokken bij onze vereniging en de boys, die hij trainde. Volgend seizoen gaat hij een nieuw avontuur beginnen bij VV de Zwaluw en wij wensen hem daar veel plezier en succes toe!

Sinds 1999, toen zijn zoons bij Achates kwamen voetballen, is Frans al actief als trainer en leider. De afgelopen 6 seizoenen was hij leider van Achates 1 en heeft hier met trots zijn 3 zoons Giel, Jop en Siem samen mogen zien voetballen. Met het vertrek van Siem naar Olympia Boxmeer, heeft Frans besloten om te stoppen als leider van Achates 1. Vanaf komend seizoen zal hij als supporter nog vaak te zien zijn op het Achatesveld, maar zeker ook in Boxmeer bij Olympia.

Erik Thijssen zal de rol als leider van Achates 1 van Frans overnemen. Super dat deze rol zo snel is ingevuld. Wij wensen hem onder leiding van de nieuwe trainer Marc Peters een sportief en succesvol seizoen toe!

Namens het bestuur en technische commissie senioren

V.V. Achates

b6b523dd-7997-4de1-8ae5-afbe49b36116.jpe