St. Janstraat 66, Ottersum 0485-512446
U bevindt zich hier:
Home » Nieuws » V.V.Achates JO15-1 Kampioen 1e klasse

V.V.Achates JO15-1 Kampioen 1e klasse

8 december 2019

Iedereen was er klaar voor. Na een lange zomerstop begon eindelijk het voetbalseizoen weer.

Met gespannen koppies kwamen de jongens op 19 augustus bij elkaar om voor het eerst van dit seizoen te trainen.

Op de fiets naar het bos, wat onwennig voor de meesten vanwege de nieuwe samenstelling, alwaar een groepsloop op het programma stond. Dit om de zomerstand er vanaf te krijgen en iedereen te laten wennen aan het team. Vanaf die dag was er veel lol, maar ook discipline, tijdens de trainingen, zodat iedereen het beste uit zichzelf kon halen.

Langzaamaan vormde zich een hecht team dat bereid was om voor elkaar en met elkaar er iets moois van te maken. Snel kwam de vraag of er voor de gezelligheid muziek mee de kleedkamer in mocht. Volgens mij zijn er zo’n 10 playlijsten door het team aangemaakt en de sfeer werd maar beter.

Gemotiveerd, goed getraind reisden we af naar Blerick alwaar de eerste beproeving op het programma stond. Voor  ons waren het allemaal nieuwe tegenstanders omdat we ingedeeld waren in 1e klasse in het Limburgse.

Deze wedstrijd kwamen we met 1-0 achter, maar de eindstand is uiteindelijk toch 1-8 geworden. Nog niet overtuigd van de eigen kwaliteiten gingen we ervan uit dat dit ‘een incident’ was. Dit bleek echter niet het geval, vele wedstijden werd echt goed voetbal op de mat gelegd al waren de tegenstanders niet gemakkelijk op de knieën te krijgen.

Dikke complimenten voor het gehele team, we zijn dit seizoen als koploper begonnen en deze plek hebben we niet meer afgestaan.

Met 30 punten 53 doelpunten voor en slechts 9 tegen, is V.V. Achates JO15-1 de terechte koploper en dus de kampioen in deze 1e klasse.

TOP gedaan mannen, GEFELICITEERD!