St. Janstraat 66, Ottersum 0485-512446
U bevindt zich hier:
Home » Nieuws » VV Achates lanceert de ‘derde donderdag van de maand’ avond

VV Achates lanceert de ‘derde donderdag van de maand’ avond

9 november 2018

VV Achates lanceert de ‘derde donderdag van de maand’ avonden in kantine

Aan het begin van dit seizoen is er met coaches en leiders van alle Achates seniorenteams gesproken over een extra aanvulling op de donderdagavonden in de Achates kantine na de trainingen. Dit resulteerde in het idee om elk seniorenelftal een avond te laten organiseren en om er wat vastigheid in te creëren werd voorgesteld dit de derde donderdag van de maand te doen. Achates heeft dit seizoen de volgende seniorenteams die hieraan mee willen doen: Achates 1, Achates 2, Achates 3, Achates 4, Achates 5, Achates VR1 en de Achates Veteranen. Aan Achates 1 de eer om op de derde donderdag van de maand november af te trappen: 15-november. Achates 2 zal daarna in december de ‘Winterstopparty’-traditie voortzetten. Daarna zullen de andere teams in bovenstaande volgorde aan de beurt zijn. Op de donderdagen wordt er door vrijwel alle elftallen getraind en na de training (rond 21:30 normaliter) zal er dan onder het genot van een hapje en drankje wat geregeld zijn voor iedereen die wilt komen.

Bij Achates feestavonden zijn we inmiddels al bekend met eerder voorbij gekomen poker- en bierpongtoernooitjes. Bij het organiseren van deze ‘derde donderdag van de maand’ avonden is het aan de teams zelf om hun creativiteit erop los te laten. Het mag heel simpel zijn, maar het zou leuk zijn wanneer jullie je weten te onderscheiden van de andere avonden!

Wanneer jou elftal de door jullie georganiseerde donderdagavond wilt promoten op welke manier dan ook, stuur dan je materiaal door naar Wessel Koppes en dan wordt het op de Achates social media gedeeld (Twitter, Facebook en/of website).

Aanstaande donderdag 15-november is iedereen welkom in de Achates kantine en dan zal Achates 1 gaan proberen om een leuke avond te organiseren. Wat dit gaat worden zal begin van deze week bekend gemaakt worden via de Achates social media!