St. Janstraat 66, Ottersum 0485-512446
U bevindt zich hier:
Home » Nieuws » Wedstrijdsecretaris Kevin

Wedstrijdsecretaris Kevin

19 augustus 2019

Beste allemaal!

Even voorstellen: Ik ben Kevin Nefkens, 20 jaar en ga komend seizoen binnen het jeugdbestuur aan de slag. Samen met Giel Loeffen ga ik het wedstrijdsecretariaat voor de jeugd ‘regelen’.

Zoals sommigen wellicht weten ben ik de afgelopen 4 seizoenen al actief geweest als leider/trainer binnen Achates bij de JO13, JO15 en JO17. Lang heb ik mijzelf afgevraagd wat ik het komende seizoen wilde gaan doen en toen deze mogelijkheid voorbij kwam heb ik niet erg lang hoeven nadenken.

Daarnaast ben ik tegen het eind van het vorige seizoen begonnen met het fluiten van wedstrijden bij Achates. Na de zomerstop ga ik dit natuurlijk doorzetten. Daar ik op de zaterdagen dus veel aanwezig zal zijn op de club, ben ik altijd in de gelegenheid om vragen te beantwoorden!

Naast dat ik dus het komende seizoen wedstrijdsecretaris ben werk ik als teamleider bij de Jumbo supermarkt in Gennep waar sommigen mij vast wel eens zijn tegengekomen.  Ook volg ik in het dagelijks leven een studie tot HR-professional aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Daarnaast is het een hobby van mij geworden om de prestaties van mijn broertjes Stefan en Lars te volgen, die het komende seizoen voor de JO19 en JO15 zullen uitkomen.

Mocht je (gedurende het seizoen) vragen aan mij hebben,  stel ze dan gerust via kevinnefkens@outlook.com

Groet en tot het komende seizoen!

Kevin Nefkens