St. Janstraat 66, Ottersum 0485-512446
U bevindt zich hier:
Home » Nieuws » Zaterdag 13 mei: Alpe Du Fest (lees meer)

Zaterdag 13 mei: Alpe Du Fest (lees meer)

9 mei 2017

Ottersum Top fietst Alpe d’Huez

Graag willen wij je aandacht vragen voor een probleem waar we jammer genoeg bijna allemaal in welke vorm dan ook mee te maken krijgen: kanker.

Ikzelf (Mirjam Schouten) heb helaas de ernst van deze ziekte aan den lijven ondervonden. Eind 2015 kregen wij het verschrikkelijke nieuws dat de diagnose borstkanker was geconstateerd, je kunt voorstellen wat dat voor een klap voor mij en mijn omgeving was. In december van 2015 volgde een operatie. Een hele heftige periode met chemokuren volgde, maar gelukkig gaat het nu stapje voor stapje beter. Voor mij is het nu zaak om deze periode af te sluiten en dat willen wij doen door een steentje bij te dragen om deze ziekte een halt toe te roepen.

Daarom ben ik mezelf samen met het Team “Ottersum Top” goed in het zweet aan het werken, want wij gaan deelnemen aan het fenomeen Alpe D’huZes. Je zult het wellicht wel kennen. Het doel van dit geweldige initiatief is om zo veel mogelijk geld op te halen voor KWF kankerbestrijding. Ons doel is om op 1 juni deze berg ook te bedwingen en daarmee ook een dikke streep te zetten onder de afgelopen periode. Het is tijd om vooruit te kijken en de komende maand gaan wij dat op de fiets doen.

Wij willen graag geld inzamelen namens het team “ Ottersum Top” voor het goede doel. Wat is er  nu leuker dan iets voor het goede doel te doen en zelf een leuke avond te hebben. Dit doen we dan ook graag in de vorm van een Benefiet(s)avond “Alpe Du Fest” op 13 mei as. bij t’ Swaantje in Ottersum. Met de Coverband Soreway uit Heijen.

Hopelijk tot zaterdag 13 mei namens Team “Ottersum Top”

John & Mirjam Schouten

Voor meer informatie of voor donaties verwijs ik je graag naar mijn persoonlijke account op de website https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/mirjamschoutenvoots.