St. Janstraat 66, Ottersum 0485-512446
U bevindt zich hier:
Home » Nieuws » Zaterdag 16-08: BEKERDERBY Achates 1 – Vitesse ’08 1

Zaterdag 16-08: BEKERDERBY Achates 1 – Vitesse ’08 1

14 september 2017

Op zaterdag 16 september staat de eerste derby van dit seizoen gepland. Waar Achates in de competitie de twee andere clubs uit de gemeente (sv Milsbeek en vv Heijen) zal treffen, komt voor de 3e bekerwedstrijd buurman Vitesse ’08 1 uit Gennep richting ‘De Niesvallei’.

Vitesse ’08 1 speelt na een éénjarig uitstapje in de regio Oost komend seizoen weer in de regio Zuid II en zal uitkomen in de 3e klasse. Echter hebben ze eind vorig seizoen nog lang meegestreden om promotie naar de 2e klasse.

Achates zal deze wedstrijd dus flink aan de bak moeten tegen een hoger geklasseerd team. Uiteraard is deze wedstrijd ook een heuse gemeente derby, dus enige gezonde rivaliteit zal ook zeker niet ontbreken. Aangezien Vitesse ’08 haar vorige wedstrijd met de nodige moeite van De Zwaluw won en ook een tweetal tegengoals incasseerde, zal voor Achates (winst of) een gelijkspel volstaan om de volgende bekerronde te halen. Echter zal Achates natuurlijk proberen de wedstrijd winnend af te sluiten en hoopt hierbij op zoveel mogelijk support uit eigen dorp!!!

Aanstaande zaterdag zal om 17.00 uur het strijdtoneel op ‘De Niersvallei’ aanvangen. Ondanks dat de verbouwing nog druk gaande is kan er na enkele maanden hard werk door vrijwilligers er in ieder geval gebruik gemaakt worden van de kantine. Nog een extra reden om zaterdag een kijkje te komen nemen op ‘De Niersvallei’. Tot zaterdag!!!

  VS