St. Janstraat 66, Ottersum 0485-512446
U bevindt zich hier:
Home » Nieuws » Zaterdag 8 juni: Afscheidswedstrijd spelers Achates 3

Zaterdag 8 juni: Afscheidswedstrijd spelers Achates 3

1 juni 2019

Op zaterdag 8 juni nemen een aantal coryfeeën van Achates 3 na een jarenlange carrière vol (voetbal)hoogtepunten afscheid van het actieve voetbalspel bij Achates 3. Vanaf 17.00 uur zal de wedstrijd tussen huidige spelers en voormalige spelers van Achates 3 plaatsvinden. Uiteraard zullen de vier afscheid nemende spelers hier ook bij aanwezig zijn en waar mogelijk kunnen zij nog een keer hun voetbalkunsten vertonen.

Inmiddels zijn er al veel ‘Old stars’ uitgenodigd om aan deze wedstrijd deel te nemen. Het zal dan ook een weerzien worden tussen de generatie die nog steeds actief is en een groot aantal ‘oud gedienden’.

Na deze ongetwijfeld forse inspanning is er na de wedstrijd gelegenheid om in de kantine onder het genot van een hapje en drankje nog een keer alle diepte-, hoogtepunten en mooie anekdotes de revue te laten passeren. Aansluitend aan de wedstrijd zal ook het 4e elftal nog in actie komen vanaf 18.30, dus is er vanuit de kantine ook nog een wedstrijd te zien. Het 4e elftal kan zelfs bij gunstige resultaten dan het kampioenschap binnen halen.

Genoeg redenen om deze zaterdag naar Ottersum af te reizen. Namens de 4 heren (Joep Verbeek, Sef Heldens, Rob Vloet en Pieter Buddiger) nodigen wij iedereen uit om deze wedstrijd te komen bekijken.
Plaats van handeling: “Sportpark De Niersvallei”, 08-06-2019 om 17.00 uur!

Tot dan!