St. Janstraat 66, Ottersum 0485-512446
U bevindt zich hier:
Home » Nieuws » Zondag 20 mei: Achates 1 – Ulysses 1

Zondag 20 mei: Achates 1 – Ulysses 1

15 mei 2018

Op 1e pinksterdag (20 mei) speelt Achates de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Tegenstander is Ulysses uit Megen. In de uitwedstrijd voor de winterstop werd een geflatteerde nederlaag geleden (5-2), dus vandaag ligt er voor Achates een mooie kans om sportieve revanche te nemen. Voor Ulysses is er zelfs nog een kleine kans op de titel in de 4e klasse G, dus zij zullen dan ook hun laatste kans willen grijpen. Een mooi affiche voor de laatste thuiswedstrijd dus.

Bal sponsor voor deze wedstrijd is Euronics Verbeek uit Gennep!

Komend weekend vindt er ook de North Limburg Cup plaats op De Niersvallei. Gedurende zaterdag 19 mei en zondag 20 mei is het sportpark de hele dag gevuld met (inter)nationale teams die o.a. in Ottersum hun wedstrijden afwerken. Op zondag 20 mei zal dus ook tussendoor de wedstrijd van het 1e elftal plaatsvinden (14.30 uur). Na afloop van deze wedstrijd zal het toernooi voortgezet worden, maar wordt er tegelijkertijd gestart met de jaarlijkse seizoensafsluiting in de kantine.
Onder muzikale begeleiding van DJ Stefan Derks wordt het startsein voor dit feest gegeven. Tevens worden de speler & speelster van het jaar in de loop van de avond bekend gemaakt. Kortom, een volle agenda op De Niersvallei komend weekend. Extra reden dus om de mannen van het 1e tijdens de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen te komen aanmoedigen en na afloop aan te sluiten bij de seizoensafsluiting.

Tot komend weekend!!!