St. Janstraat 66, Ottersum 0485-512446
U bevindt zich hier:
Home » Wedstrijd verslagen » Achates/De Zwaluw MO13 nog steeds koploper, ondanks eerste puntverlies

Achates/De Zwaluw MO13 nog steeds koploper, ondanks eerste puntverlies

17 oktober 2017

Achates/De Zwaluw MO13 (ingeschreven onder de naam JO13-4M) speelde afgelopen zaterdag haar vierde competitie wedstrijd. Deze wedstrijd werd gespeeld in Berghem, tegen Berghem Sport. Onderstaand verslag is geschreven door een van de speelsters (Fenna), veel leesplezier! 

Wedstrijd 14-10-2017
Deze dag hadden we een wedstrijd tegen Berghem Sport. Het zou een warme dag worden, wat fijn was, maar ook weer niet. Eenmaal daar aangekomen kwamen we er namelijk achter dat we op kunstgras moesten. Dat vonden we echt niks en zeker niet met deze temperatuur. En onze kleedkamer was ook drie keer niets, maar ja…Het fluitje ging en we konden beginnen. Wij hadden de zon in onze ogen en we hadden de aftrap. Vlak nadat er gefloten was, kwamen de tegenstander er al goed in. Ze maakten een goal, maar we kwamen er achter dat het buitenspel was. Wij waren daar natuurlijk heel blij mee, maar zij niet. We wisten nu wel al wat ze in petto hadden. Na een tijdje scoorden ze de 1-0, later de 2-0 en ook nog de 3-0. Maar toen kwamen wij er weer aan. Wij scoorden (Maud) nog voor de rust de 3-1. We zouden na de rust zeker weten terug komen.

Rust

Voor de rust waren we geëindigd met 3-1. Dat wilden we zo snel mogelijk veranderen. We hielden het heel erg lang op de 3-1, maar we deden het ook zeker beter. Er kon geen man meer scoren of er
was al weer iemand bij. We hielden het erg goed dicht. In het laatste kwartier scoorden we (Maud) een heel erg mooie goal, die we ook zeker weten verdiend hadden. En in de laatste 5 minuten maakte Milou nog een goal. Hij werd geschoten op doel, dat lukte niet en hij ging door de benen bij het mannetje van Milou. Milou zag geen twijfel en schoot hem er zo in. Het was 3-3 en zo is het ook geëindigd. Maar we hadden veel tijd verloren doordat de leider van de tegenpartij om de minuut weer iemand wisselde. Zonder enige reden. Maar we hebben ze toch niet de volle punten gegeven, en wij staan nog steeds op de 1 e plek!
– Fenna

Ondanks het eerste puntverlies, staat Achates MO13 nog steeds bovenaan de ranglijst. Mede door de geweldige come-back van een 3-0 achterstand afgelopen zaterdag. Hopelijk kunnen de meiden  de bovenste plek in de ranglijst vasthouden!