St. Janstraat 66, Ottersum 0485-512446
U bevindt zich hier:
Home » Wedstrijd verslagen » De Zwaluw/Achates MO15 loopt verder uit op concurrentie

De Zwaluw/Achates MO15 loopt verder uit op concurrentie

15 april 2019

Uitwedstrijd tegen JVC Cuijk MO15

Bij vertrek in Oeffelt hadden we geluk dat we niet door de politie aangehouden werden. Het plein bij de rotonde stond vol politie en ze hielden veel auto`s aan. Vooral met aanhangwagens.

Wij konden door naar Cuijk. De meiden deden een goede warming-up en hadden zin in de wedstrijd. Mede omdat sommige de speelsters van JVC kenden.

Voortvarend gingen we van start en binnen enkele minuten was het al 1-0 voor ons. Maud had alle ruimte om de verdedigster te passeren. Ging zelf goed door of zette goed voor. Binnen 2 minuten na de eerste goal scoorde we de 2-0. Daarna na 4 minuten de 3-0. Daarna haperde de machine een beetje. We kwamen nog wel voor de goal van JVC maar de bal ging net te hard; glipte weg of kon niet ineens genomen worden. We gingen de rust in met de 3-0 stand voor ons.

De tweede helft begon een beetje zoals we de eerste helft eindigde. Het spel werd wat rommelig. We pasten ons aan JVC aan. We probeerden wel  het spel weer naar ons toe te trekken. Verschillende schoten over de goal of naast de goal. Toch scoorde we nog 1x.

De eindstand was 4-0 voor ons.

Later op de dag kregen we de standen van de andere teams door. Nummer 2 Olympia had verloren tegen Volkel.

We staan nu 7 punten voor op de nieuwe nummers 2 Volkel en SSS `18.  Tegen Volkel moeten we de laatste wedstrijd spelen.

Komend weekend doen we mee met de Eastern Open. We spelen op zaterdagmorgen in Oeffelt en op zondag in Beugen. We gaan er een gezellig toernooi van maken.

4 mei gaan we verder met de competitie en spelen we in Oeffelt tegen Hapse Boys MO15 om 13.30u.

Truus Billekens