St. Janstraat 66, Ottersum 0485-512446
U bevindt zich hier:
Home » Wedstrijd verslagen » Maandag 6 mei inhaalwedstrijd de Zwaluw/Achates MO 15 tegen Hapse Boys MO15

Maandag 6 mei inhaalwedstrijd de Zwaluw/Achates MO 15 tegen Hapse Boys MO15

8 mei 2019

Iedereen had er zin in om deze wedstrijd te spelen. Iedereen was dus ruimschoots voor de wedstrijd aanwezig.

Winnen en scoren.  De meiden moesten vanaf de warming-up al laten zien dat ze er voor gingen. Geconcentreerd bezig zijn. Dit deden ze goed en we gingen vol goede moed het veld op.

Meteen vanaf de aftrap naar voren spelen en aansluiten. Al in de 2de minuut kreeg Lot de bal en legde de bal goed om te schieten. 1-0

We bleven goed aanvallen en vooral Maud draaide de verdediging van Haps af en toe helemaal dol. Maud had mooie solo-aanvallen en legde de bal ook mooi breed zodat anderen op goal konden schieten en scoren. Zo kwam de 2de goal tot stand.

Gaande de wedstrijd kwam Haps vaker aan de bal en werd ook sterker. Maar de verdediging stond goed en werkte de bal weg en Nick stond ook goed te keepen.  Het werd wel wat rommeliger qua passes maar we hielden stand.

Bij een aantal aanvallen kreeg Rayva scoringskansen maar het lukte net niet. De paal stond in de weg. Rayva stond goed te spelen.

Maud had een actie en bam: 3-0

Bij een aanval over  links had Esmee de bal  en maakte met een mooie trap  4-0

Rayva had de pech dat de paal wederom in de weg stond. Moed niet opgeven.

We gingen met 4-0 de rust in.

Na de rust begon Haps aan een offensief richting onze goal. Het bleef wat rommelig en de ballen kwamen minder goed aan. Maar door de goede verdediging en Nick die goed mee voetbalde kwam Haps niet tot scoren.

Mees K. werd vanuit de verdediging spits en moest voorin voor meer gevaar zorgen. Zij maakte een erg mooie goal vanaf de linkerkant. 5-0

Al met al gewonnen. Op naar zaterdag waar we ons best moeten doen om te winnen. Met het publiek erbij is dit een extra stimulans.

Karin, bedankt voor de koffie en ranja.

Annemarie, bedankt voor de aantekeningen

Truus Billekens