St. Janstraat 66, Ottersum 0485-512446
U bevindt zich hier:
Home » Wedstrijd verslagen » MO13 wint van met 7-1 van Margriet

MO13 wint van met 7-1 van Margriet

4 december 2017

MO13 wint van met 7-1 van Margriet

Afgelopen zaterdag won het MO13 elftal van Achates/De Zwaluw van Margriet MO13. lees hieronder het verslag geschreven door Mila, een van de speelster van MO13. 

Zaterdag 2 december speelde de MO13 (op de 2de plek) om 12:00 uur op het hoofdveld van Achates  tegen Margriet (op de 4de plek). Iedereen was weer op en top om te voetballen. Ook al vroor het (het was -3 graden) de MO13 ging er tegenaan!

We zijn begonnen om de opstelling te bespreken, en de aanvoerster werd aanwezen. Deze keer was Mila aanvoerster. Daarna begonnen we met de warming-up. Het was flink sprinten om warm te blijven. En toen begon de wedstrijd. We speelden goed over en waren in de aanval. Daardoor was het na 13 minuten al raak, een goal door Maud. En de tweede volgde een paar minuutjes later door Geertje. Een top begin, en we hielden het vast. 5 minuten later kwam er opnieuw een doelpunt, deze ook weer door Maud. Een paar minuten voor de rust scoorde Mees ( als laatste man) een verrassend mooie goal. Hierdoor gingen we met 4-0 de rust in.

Na de rust ging het minder goed. We waren het even kwijt. Maar na een kwartiertje kwam er toch weer een goal. De tegenpartij had een overtreding gemaakt. We hadden het niet meteen in de gaten, maar we kregen een penalty. Met deze penalty scoorde Geertje een prachtige 5-0. Helaas hadden we hierna een dip en kwam er een tegengoal. Het stond 5-1 maar de meiden van de MO13 geven niet op! Ze zetten door en na 5 minuten komt er weer een goal van Maud. Als kers op de taart kwam de laatste goal door Mila heel langzaam in de goal rollen.

We hebben gewonnen met 7-1, en een leuke wedstrijd gehad! Behalve de doelpuntenmakers zijn er ook goede voorzetten gegeven en heel goed verdedigd. En er is goed samen gespeeld door iedereen in het team.

Doeiiiiiiiiii

Groetjes Mila