St. Janstraat 66, Ottersum 0485-512446
U bevindt zich hier:
Home » Wedstrijd verslagen » VOW- de Zwaluw/Achates MO13

VOW- de Zwaluw/Achates MO13

16 april 2018

Zaterdag 14 april speelde de Zwaluw/Achates MO13-1 onze wedstrijd tegen VOW om 11:30 op het hoofdveld in Veghel. Iedereen had zin om te voetballen. Het was ideaal weer om te voetballen. We hadden de opstelling besproken en dit keer werd Esmee als aanvoerdster aangewezen.  We begonnen met de warming-up. Na de warming-up waren we klaar voor de wedstrijd en ging het fluitsignaal, de wedstrijd begon.

De Zwaluw/Achates begon met aftrap. Beide teams begonnen niet heel sterk aan de wedstrijd, maar toch werd de eerste goal gescoord door Geertje. Een paar minuten later volgde er een goal voor de tegenpartij, waarbij het gelijkspel werd. Vervolgens scoorde Maud een mooie voorsprong op 2-1.  Toen was het rust en moesten we de tweede helft meer aan de bak. De tweede helft was begonnen en meteen na de aftrap scoorde Geertje een mooie goal, het was 3-1. 10 minuten na de goal van Geertje, scoorde Maud de 4-1. Uiteindelijk won de Zwaluw/Achates met 5-1 door een mooie goal van Mees (laatste man).  Het was een leuke wedstrijd, en de tweede helft waren we als team beter dan in de eerste helft.

We staan nu op de tweede plek en volgende week moeten we tegen de derde plek “Nooit Gedacht” uit Geffen, dus ook dit zal een spannende wedstrijd worden.

 

Dit was mijn wedstrijdverslag,

Groetjes Anne de Haas