St. Janstraat 66, Ottersum 0485-512446
U bevindt zich hier:
Home » Wedstrijd verslagen » Zwaluw-Achates MO13 wint van Geffen, Nooit Gedacht!

Zwaluw-Achates MO13 wint van Geffen, Nooit Gedacht!

23 april 2018

Maud en Geertje zijn de topscoorders van deze wedstrijd.
We begonnen met wat spanning aan deze wedstrijd.
Het was warm en iedereen moest even in de wedstrijd komen. Het duurde even maar toen kwam er toch een mooie goal van Maud. We probeerden ons sterk te houden, maar helaas kwam er na 1 minuut meteen een tegenvaller, 1-1.
We gingen er nog harder tegen aan, de bal kwam mooi voor de goal te liggen en Geertje scoorde 2-1. Voor de rust scoorde we nog een keer en gingen met een mooie stand van 3-1 de rust in.
We gingen naar de kleedkamer en bereiden ons voor op de 2e helft van de wedstrijd.
We hadden verwacht dat de tegenstander heel sterk terug zou komen, maar dat viel mee. Snel konden  we met zijn allen naar voren, Rayva gaf een mooie voorzet waarbij ze wel onderuit gehaald werd. Maud wist deze voorzet toch mooi te benutten en knalde de stand naar 4-1.
Helaas kon Rayva de wedstrijd niet uitspelen en moesten we zonder wissels verder.
De tegenstander liet het er niet bij zitten en kwam al gauw op onze goal af. Gelukkig wist Mees goede rugdekking te geven, maar kreeg daarbij toch even te kort aan adem. Gelukkig kon zij wel doorspelen.
De tegenstander kwam nog een keer terug, maar tien speelde Zwaluw-Achates de bal mooi weg via de achterlijn. Al met al toch een corner. De tegenpartij schoot vanuit deze corner de bal rechtsteeks de goal in, Nick was kansloos. Een prachtig doel voor de tegenstander, 4-2.
We deden allemaal ons best en kwamen nog een keer sterk terug. Maud kreeg de bal en heeft de hele weg vanaf haar positie naar de goal afgelegd. De keeper kwam ver uit en Maud dribbelde haar mooi voorbij. Helaas schoot ze tegen de paal. De bal kwam hierdoor wel mooi voor de voeten van Geertje en Geertje scoorde ons laatste doelpunt, 5-2.
Uiteraard hebben we dit bereikt omdat we een topteam zijn en er positief tegen aan kijken. En deze wedstrijd is aangevoerd door Fenna.

Gr Mila

(speelster de Zwaluw-Achates MO13)